fbpx
Menu Sluiten

Welkom, burgemeester!

Het afgelopen jaar heeft de gemeenteraad gezocht naar een nieuwe burgemeester. Een serieuze klus want de burgemeester speelt een belangrijke rol in onze gemeente.

De burgemeester is verbinder, ambassadeur én hoeder van onze veiligheid en integriteit tegelijkertijd. Dat betekent dat de burgemeester de ene dag een jubileum mee viert met een echtpaar, terwijl hij de volgende dag ingrijpende besluiten moet nemen over bijvoorbeeld het sluiten van een drugspand.

Daarmee is de ideale burgemeester eigenlijk het schaap met de vijf poten. We gingen op zoek naar iemand die ervoor zorgt dat iedereen zich gehoord en gezien voelt, iemand die een goede ambassadeur is van Bernheze in de regio en iemand die doortastend en krachtig optreedt als dat nodig is.

Hoewel ook hij geen schaap met de vijf poten is, denken wij in Mark de Man een uitstekende burgemeester voor Bernheze gevonden te hebben. Geboren in Veghel, bestuurlijke ervaring opgedaan in Friesland én nu klaar om met een aanstekelijke ambitie Bernheze klaar te gaan maken voor de toekomst.

Inmiddels is burgemeester de Man begonnen aan zijn klus. Progressief Bernheze wenst hem heel veel plezier en succes toe. Wij kijken er naar uit om samen te werken aan een groener, gezonder en socialer Bernheze.