fbpx
Menu Sluiten

Word lid van onze club!

Progressief Bernheze is een actieve politieke vereniging. Naast het werk van onze leden in de lokale politiek, organiseren wij ook regelmatig politieke en niet politieke bijeenkomsten voor onze leden.

Onze partij bestaat uit lokale leden, leden van de PvdA en leden van GroenLinks. Allemaal samen vormen zij onze lokale politieke vereniging Progressief Bernheze.

Door lid te worden van Progressief Bernheze ondersteun je ons politieke werk, ontvang je regelmatig het laatste nieuws, word je uitgenodigd voor activiteiten die wij organiseren én praat je mee over onze koers. Of je nou van de grote gebaren bent, of een stille kracht: iedereen is welkom. Al voor 7 euro per jaar ben je lid van onze club.

Je kan ook lid worden van de PvdA en/of GroenLinks. Via die partij krijg je dan de vraag of je ook lid wil worden van Progressief Bernheze.

Of kom eerst eens praten?

Twijfel je over een lidmaatschap, wil je eens langskomen of vind je het gewoon tijd voor een bak koffie met één of meerdere van onze mensen? Geen punt! Neem dan contact op met ons op via het contactformulier

Blijf op de hoogte!