fbpx
Menu Sluiten

De fractie

In 2022 zijn Ellen en Jesse door de inwoners van onze gemeente in de gemeenteraad verkozen. Samen met enthousiaste burgerleden vormen zij de fractie van Progressief Bernheze. De fractie zorgt er voor dat het groene en sociale geluid van Progressief Bernheze in de gemeenteraad klinkt.

Jesse Jansen

Jesse Jansen

Fractievoorzitter

Vlug van geest en niet bepaald een stilzitter. Jesse is een kei in organiseren en netwerken. Zijn enthousiasme voor de lokale politiek werkt aanstekelijk en hij is goed in het helder verwoorden van onze standpunten en ambities. Jesse is gemeenteraadslid namens Progressief Bernheze en voert het woord over bestuurlijke en ruimtelijke zaken.

Ellen Neelen

Ellen Neelen

Gemeenteraadslid

Met een helder hoofd en een warm hart, is de lijfspreuk van Ellen. Geboren en getogen in Heesch, draagt ze de samenleving van Heesch een warm hart toe. Al vanaf jeugdige leeftijd is ze actief in de gemeenschap. Begonnen in het jeugdwerk waar ze jaren actief is geweest. Ellen is gemeenteraadslid namens Progressief Bernheze en voert het woord over bestuurlijke en maatschappelijke zaken.

Bellinda van den Helm

Op de bres voor armoede, maatschappelijke problemen en gelijkheid. Als kind uit een rood nest is het haar tweede natuur. Bellinda heeft een hoop politieke en bestuurservaring. Zo is ze voormalig voorzitter van COC Noordoost-Brabant en van de hockeyclub. Bellinda is lid van de commissie maatschappelijke zaken namens Progressief Bernheze.

Kelly Vos-Baarslag

Als lid van de debatclub op de middelbare school wist Kelly al: als je wilt dat er iets verandert, moet je zelf in actie komen. Haar droom is om ooit burgemeester te worden, en fractielid zijn is daarvoor een goed begin. Dat gemeentepolitiek zo concreet is - elke bewoner heeft er dagelijks mee te maken – is voor haar een stimulans. Kelly is lid van de commissies bestuur en strategie en ruimtelijke zaken namens Progressief Bernheze.

Kitty van Rooij

Kitty is sterk betrokken bij haar medemens en de natuur. Ze woont sinds zes jaar in Heesch, waar ze naartoe verhuisde voor de liefde. Ze is een nieuwkomer bij Progressief Bernheze, voor iemand met een groen, links hart (zoals ze zelf zegt) een vanzelfsprekende keuze. Kitty is lid van de commissie maatschappelijke zaken namens Progressief Bernheze.

Het bestuur

Progressief Bernheze is een politieke vereniging. Wij zijn binnen en buiten het gemeentehuis actief. Het bestuur van de vereniging zorgt er onder andere voor dat campagnes en activiteiten georganiseerd worden.

Maria van Beusekom

Maria is al vanaf het begin van onze partij actief betrokken. Ze herkent in de huidige tijd overeenkomsten met de periode die zij zelf als jonge vrouw in de beginjaren 80 tegenkwam, zoals de woningnood en ingrijpende bezuinigingen. Maria is bestuurslid van de partij.

Frank Geenen

Frank Geenen

Bestuurslid

Blijf op de hoogte!