fbpx
Menu Sluiten

Potverdikkeme

Potverdikkeme. Eigenlijk is Bernheze best een aantrekkelijke gemeente. Fijn om te wonen, toch? En dan kunnen die vijf kernen het ook nog eens goed met elkaar vinden. Met respect voor ieders eigen identiteit. Waar je ook woont, in Heesch, Heeswijk-Dinther, Loosbroek, Nistelrode of Vorstenbosch; overal is het sociale leven op orde. Goed gedaan mensen en dank vooral aan al die vrijwilligers die ervoor zorgen dat iedereen wel iets naar zijn of haar zin vindt om overdag of ’s avonds bij aan te sluiten. Vrijwilligerswerk is onmisbaar voor een gemeenschap.

We moeten daarom met elkaar goed voor onze gemeenschappen blijven zorgen. Het is geen vanzelfsprekendheid dat alles wat onze dorpen ons te bieden hebben automatisch in stand blijft. Dat vereist doorlopende inzet en waakzaamheid. Inzet van al die vrijwilligers, inzet van onze horecaondernemers, de middenstand, de vele buurtverenigingen em het bedrijfsleven en ook van de plaatselijke politiek. 

Alle politieke partijen hebben de plicht zich dagelijks ook bezig te houden met het culturele en sociaalmaatschappelijke leven in onze dorpen. Progressief Bernheze zal vanuit haar sociaaldemocratische achtergrond in de raad waar maar nodig op die plicht blijven wijzen.