fbpx
Menu Sluiten

Keuzes

Ik ben Kitty en woon sinds 2015 in Heesch. Als gewichtsconsulent geef ik mijn klanten keuzes. Kies je voor gezond of voor iets minder verantwoord? Kies je volkorenbrood of wit?


Het maken van keuzes zit dus in mijn systeem. Kiezen voor gezonder, maar ook voor groener, voor duurzamer. Dat vind ik belangrijk. Vroeger met de motivatie dat ik de wereld schoon wil achterlaten voor mijn kinderen, inmiddels ook voor mijn kleinkinderen. Toen ik in Heesch kwam wonen, zag ik het groen, maar ook de verstening. Wat jammer dat de Misse zo’n groot bestraat vlak is. Wat een gemiste kans! Waarom is daar geen groen te bekennen tussen de parkeervakken?   


Om me heen zie ik steeds meer zonnepanelen. De discussie over windturbines blijft actueel. En ook de voorgenomen uitbreiding van de golfbaan baart mij zorgen. Heesch West, CC de Pas en het woningbouwbeleid zijn allemaal pijnpunten. De keuzes die hierin gemaakt gaan worden, zullen impact hebben op iedereen in Bernheze. Ze gaan iedereen aan, maar de politiek beslist. Toen ik gevraagd werd om me kandidaat te stellen voor Progressief Bernheze heb ik dan ook niet lang getwijfeld.

Samen met Progressief Bernheze wil ik mij hard maken voor de juiste keuzes: een groener en gezonder Bernheze! Want er is nog veel om over na te denken. Wat we kunnen bereiken voor de toekomst van onze gemeente ligt aan het draagvlak van de inwoners.


Die keuze is op 16 maart aan u!