fbpx
Menu Sluiten

Heb jij politieke ambities?

In 2022 kiezen de inwoners van Bernheze een nieuwe gemeenteraad. De afgelopen jaren heeft Progressief Bernheze hard gewerkt om onze dorpen groener en socialer te maken. Wij hebben gestreden voor betaalbare woningen, tegen de uitbreiding van de golfbaan én voor een toegankelijk loket voor de zorg. Maar er is nog zoveel meer dat wij zouden willen doen.

Samen met een fijne groep mensen zijn wij de afgelopen jaren opgekomen voor de belangen van alle inwoners van onze dorpen. Maar met nieuwe gemeenteraadsverkiezingen op komst zijn de ambities hoger dan ooit, en kunnen wij alle handen goed gebruiken om onze dorpen fijner te maken.

Die handen kunnen wij voor- en achter de schermen gebruiken. Een politieke partij is immers meer dan de raads- en commissieleden alleen. Progressief Bernheze is een club van eigenzinnige mensen die vooruit willen. Een club van mensen die allemaal op hun eigen manier bijdragen aan het beter maken van hun dorp. De één bemoeit zich met de dagelijkse politiek, de ander organiseert gezellige activiteiten en weer een ander helpt met het bezorgen van flyers. Of je nou van de grote gebaren bent, of een stille kracht: iedereen is welkom. Mogen wij jou ook bij onze club verwelkomen? Neem gerust contact op of schrijf je direct in als lid van onze vereniging!

Twijfel je of een actieve rol in de politieke, als bijvoorbeeld raads- of commissielid, iets voor jou is? Neem dan vooral contact op met onze kandidatencommissie. De kandidatencommissie bestaat uit betrokken leden van Progressief Bernheze die graag met jou in gesprek gaan. Contact opnemen kan door te mailen naar reactie@progressiefbernheze.nl.