fbpx
Menu Sluiten

Een veilige doorgang voor iedereen

Dit jaar maakt de gemeente samen met u plannen voor de traverse door Heeswijk-Dinther. Over de gehele lengte zal de traverse van gouverneursweg tot aan de brouwersstraat veranderingen ondergaan. Een grote uitdaging voor ons om er samen met u een veilige en prettige weg van te maken die ons jaren vooruit zal helpen.

Al zolang als ik mij kan herinneren is de traverse een gevaarlijke plek om te fietsen. Vroeger toen ik nog naar de basisschool moest op mijn fietsje tot aan nu als ik bijvoorbeeld naar de bushalte fiets. Waar op sommige plekken ruimte is om creatief om te gaan met de beschikbare ruimte, is het op sommige plekken juist zo smal dat het ontzettend lastig wordt om te komen tot een kwalitatief goede weginrichting. Voor de zomer haalden wij al input op uit HaDee met onze droom je dorp avond. Daaruit kwamen een hoop verbeterpunten, maar ook kansen. Om te komen tot een traverse voor iedereen hebben we nog meer van uw ideeën nodig.

Daarom richt ik me nu opnieuw tot mijn mede Hadeejers. Kom met de gemeente en ons praten wanneer ze u uitnodigen. Er ligt een weg die veel problemen kent. Samen met uw ideeën kunnen we tot creatieve oplossingen en inzichten komen. Zodat de traverse weer voor iedereen aangenaam wordt. Ongeacht of u nu voetganger, fietser of automobilist bent. Het liefst met zoveel mogelijk groen, zodat we een entree en doorgang krijgen waar we ongelofelijk trots op kunnen zijn.