fbpx
Menu Sluiten

Druk in de bol

In de laatste weken voor de zomer is er altijd wel iets om je druk over te maken. Als het de stress van de werkvloer niet is, geeft 2021 genoeg andere redenen om het hoofd van over te laten lopen. De steeds aanhoudende golf van coronabesmettingen, de watersnood in delen van ons land en de hardheid van criminelen zijn stuk voor stuk hoofdpijndossiers die geen zonnige zomer of vakantie kennen.

Toch is het belangrijk om de zomer te gebruiken om even stil te staan, rust te nemen en op te laden. Stil staan bij al dat harde werk dat door zoveel mensen geleverd wordt om onze dorpen mooier te maken. Rust te nemen om even uit de waan van de dag te komen en bij te tanken om ook na de zomer weer volop aan de slag te kunnen met elkaar.

Want na de zomer is er overal weer een heleboel te doen. Ook bij ons in de politiek. Deze roerige tijd laat zien dat er nog heel veel werk te verrichten is om onze samenleving en leefomgeving beter te maken. Werk om klimaatverandering tegen te gaan, dorpen en buitengebied veiliger te maken én eindelijk eens het coronavirus te verslaan. Laten we daar samen onze schouders onder zetten.