fbpx
Menu Sluiten

Doe mee!

De afgelopen maanden is ons verhaal voor betaalbare huizen, goede zorg en een gezonde leefomgeving in elk dorp te horen geweest. We hebben samen met heel veel mensen buurten bezocht, debatten gevoerd en ideeën uitgewisseld. Dat willen we ook de komende jaren graag blijven doen. 

Het werk van Progressief Bernheze gaat veel verder dan het laten klinken van ons geluid vanuit de twee zetels die we hebben in de gemeenteraad. Progressief Bernheze is een vereniging van mensen met hart voor hun dorp, van mensen die ideeën hebben over hoe hun dorp nog fijner te maken is en van mensen die graag betrokken blijven bij het politieke werk. Bij zo’n vereniging gebeurt veel meer dan alleen het raadswerk. We gaan op pad, we gaan samen de buurt in, we discussiëren over plannen voor onze dorpen en nemen zo af en toe eens samen een borrel. We organiseren interessante bijeenkomsten en werkbezoeken, en bezoeken bijeenkomsten van anderen in onze eigen dorpen. Allemaal mensenwerk. 

Gelukkig hebben we de afgelopen jaren veel mensen bij onze club mogen verwelkomen die hieraan bijdragen. De een wat actiever dan de ander. De één organiseert graag, de ander bezoekt liever. Maar allemaal steunen ze onze club, helpen ze op hun eigen manier mee aan het fijner maken van onze gemeente en zorgen ze dat onze club levendig blijft.

En ook de komende jaren verwelkomen we graag mensen. Al voor 7 euro per jaar ben je lid van onze club!