fbpx
Menu Sluiten

Doe mee met Progressief Bernheze

Sinds twee jaar steun ik de fractie van Progressief Bernheze met ideeën en advies om aan ons verkiezingsprogramma Groener en Gezonder invulling te geven.

Deelnemen aan lokale politiek is leuk en belangrijk. Het stelt je in staat om positieve veranderingen te bewerkstelligen op lokaal niveau en om nauwer betrokken te raken bij je buurt en dorp. Bovendien biedt het de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten, vaardigheden te ontwikkelen en een gevoel van voldoening te ervaren door bij te dragen aan het algemeen welzijn.

Lokale politiek biedt de mogelijkheid om directe invloed uit te oefenen op de gemeenschap waarin je leeft. Lokale politiek heeft een directe impact op zaken, zoals je omgeving, het milieu, het onderwijs, de infrastructuur, de openbare veiligheid, de gezondheidszorg en meer. Door deel te nemen aan lokale politiek kun je bijdragen aan het vormgeven van beleid en beslissingen die rechtstreeks van invloed zijn op jou en je buren. Bovendien helpt het bij het creëren van een meer inclusieve en betrokken samenleving door de stemmen en perspectieven van diverse gemeenschappen te vertegenwoordigen.

Spreekt ons verkiezingsprogramma en de lokale politiek jou ook aan? Dan komen wij graag in contact met jou. Hulp en goede ideeën zijn altijd welkom. Mail ons op reactie@progressiefbernheze.nl, of word direct lid van onze club.