fbpx
Menu Sluiten

Collega’s gezocht!

Op 16 maart 2022 kiezen de inwoners van Bernheze een nieuwe gemeenteraad. De afgelopen jaren heeft Progressief Bernheze hard gewerkt om onze dorpen groener en socialer te maken. Wij hebben gestreden voor betaalbare woningen, tegen de uitbreiding van de golfbaan én voor een toegankelijk loket voor de zorg. Maar er is nog zoveel meer dat wij zouden willen doen.

Samen met een fijne groep mensen zijn wij de afgelopen jaren opgekomen voor de belangen van alle inwoners van onze dorpen. Maar met nieuwe gemeenteraadsverkiezingen op komst zijn de ambities hoger dan ooit en kunnen wij alle handen goed gebruiken om onze dorpen fijner te maken. Er is nog heel veel werk te verrichten om van Bernheze een gemeente te maken waar we de natuur versterken, de lucht verschonen én mensen een passend huis kunnen bieden.

Daarvoor zijn handjes nodig, voor én achter de schermen. Dus ben jij klaar om je in te zetten voor een groener en gezonder Bernheze? In de gemeenteraad of gewoon bij jou in de buurt? Dan heten wij jou graag van harte welkom bij onze club. Of je nou van de grote gebaren bent of een stille kracht: iedereen is welkom om op zijn eigen manier bij te dragen. Wil je graag meer weten? Kijk rond op deze site, of mail naar reactie@progressiefbernheze.nl.

Je mag ook direct contact opnemen met één van onze raadsleden. Dat kan via deze webpagina.