fbpx
Menu Sluiten

Kies voor Brabant

Om het er toch nog maar eens over te hebben; gaan stemmen 20 maart is echt van belang. Uw stem kan werkelijk verschil maken. Het beleid van de provincie staat hartstikke dichtbij onze gemeente en daarmee ons dagelijks leven. De Provinciale Staten beslissen over grote thema’s als veiligheid, onderwijs en milieu. Dit is dus uw kans om aan te geven wat u van belang acht en wat niet.

Van recreëren, forenzen en wonen met een veilig gevoel tot een schone, opgeruimde omgeving en prettig vertoeven zonder overlast. Het zijn allemaal thema’s waar de provincie direct of indirect bij betrokken is. En het gaat ook over een goede basis in het leven, onderwijs, toegang tot voorzieningen, gezondheid, schone lucht, respect voor dieren en kansen pakken. Dit ligt niet alleen bij de provincie, bij uw gemeente of de partij waarop u gaat stemmen. Ook u kan daar aan bijdragen.

Vertegenwoordigd en gehoord worden is belangrijk. Achter de schermen gebeurt enorm veel om al die stemmen te verenigen en tot een visie te komen die zoveel mogelijk mensen en het algemeen belang dient. Al die belangen en opinies, persoonlijk of zakelijk, maatschappelijk of privé, moeten afgewogen worden en zijn allen zinvol. Apathie en denken dat er toch niks verandert of gaat zoals u het precies zou willen, is mijns inziens oprecht schadelijk voor onze samenleving.

Ga daarom stemmen, Uw stem telt in ieder geval mee!